Ray-ban Sunglasses Malaysia

Thursday, September 8, 2011

Ray Ban TV Commercial - Never Hide




Hai! seperti yang dijanjikan aku datang lagi. Hari ni nak share ngan peminat setia blog ni tentang Rayban Wayfarer part 2 lak. so semasa mencari fresh article untuk blog ni, aku ternampak lak satu iklan dari youtube tentang rayban wayfarer. Ape pendapat korang? Tapi ni bukan iklan dari US. Maybe latin kot. tak pasti sgt. lihat lah...

Sejarah Rayban Wayfarer

Cermin mata Ray-Ban Wayfarer telah dihasilkan oleh Ray-Ban sejak tahun 1952,
dimana rekabentuknya (design) telah mencetuskan revolusi kacamata sejak dahulu lagi dan menjadi pilihan setiap para pemakai cermin mata.
Ray-Ban Wayfarer telah menikmati zaman popularnya sekitar tahun 1950-an dan 1960-an.Walaupunbagaimanapun, sekitar tahun 1970-an
Ray-ban Wayfarer telah merundum. Dan kemudiannya pada tahun 1982 satu kesepakatan telah dicapai oleh ramai penjual-penjual cermin mata
dimana dapat menguntungkan mereka sekaligus menaikkan martabat dan populariti Ray-Ban Wayfarer ini.
Sekarang ini, era tahun 2000-an, Ray-Ban Wayfarer menjadi salah satu ikon yang paling abadi.

Design and early popularity

Wayfarers were designed in 1952 by optical designer Raymond Stegeman, who procured dozens of patents for Bausch and Lomb, Ray-Ban's parent company.The design was a radically new shape, "a mid-century classic to rival Eames chairs and Cadillac tail fins." According to design critic Stephen Bayley, the "distinctive trapezoidal frame spoke a non-verbal language that hinted at unstable dangerousness, but one nicely tempered by the sturdy arms which, according to the advertising, gave the frames a 'masculine look.'" Wayfarers, which took advantage of new plastic molding technology, marked the transition between a period of eyewear with thin metal frames and an era of plastic eyewear. (source from : http://en.wikipedia.org/wiki/Ray-Ban_Wayfarer )

Tq for the info..

4 comments:

  1. As a matter of fact, ray ban sunglasses is still number one when it comes to designer sunglasses. They are very popular amongst many of today's celebrities and film stars.

    ReplyDelete
  2. Ray ban masih lagi no satu dihati peminat2 spek. Malah kaki Ray ban Malaysia banyak menjual Ray ban dengan harga yang murah

    ReplyDelete
  3. Nice blog, sharing your Sejarah Rayban Wayfarer glasses video as a very good advertisement.

    ReplyDelete
  4. Ray Ban glasses are the best branded sunglasses for ever.Because its quality is really great.
    Buy Ray Ban Sunglasses Online | Mens Prescription Eyeglasses

    ReplyDelete